Anjan Suvituuli

Hierontapalvelut Hämeenlinnassa

Energiahoito

Energiahoitaja kohtaa asiakkaan kokonaisvaltaisesti ja ottaa huomioon kehon, mielen ja sielun harmonisen toiminnan. Hän aukaisee patoutumia energiakentässä ja puhdistaa niitä. Samalla hän korjaa ja tasapainottaa energiakeskuksia ja auratasoja. Energiahoito aktivoi oman parantumisjärjestelmän, jolloin keho voi parantaa itse itsensä. Koska hoito vahvistaa kentän toimintaa, toimii se myös sairauksien ennaltaehkäisijänä ja terveyden ja elinvoiman vahvistajana.

Energiahoidossa pyritään löytämään kehon ja mielen epätasapainoon johtaneet perimmäiset syyt ja saattamaan käyntiin paranemisprosessi. Kehon energiapatoutumien vapautuminen tuo esiin niitä tunteita, jotka olivat ominaisia jo unohtuneillekin menneisyyden kokemuksille.

Patoutumien avaus voi kestää yhden tai useampia hoitokertoja. Ihmisellä on taipumus yrittää välttää kipua ja tuskallisia kokemuksia. Menneiden tapahtumien herättämien tunteiden torjunta voi hidastaa ja pitkittää paranemista. Tunteiden kohtaaminen turvallisessa ympäristössä auttaa niitä muuntumaan, jolloin kipeä kokemus yhdistyy osaksi elämänhistoriaa. Energiahoito tukee tätä prosessia.

Sairauksien syy energiahoidon näkökulmasta

Usein sairastumme, koska emme halua kohdata ikäviä tapahtumia ja kokea kipua. Kun näin toimimme, jännitämme lihaksistoamme ja siirrämme tiedon tapahtumasta kehoomme. Keho tallettaa kaikki elämänkokemukset solumuistiin. Traumaattiset kokemuksemme aiheuttavat patoutumia energiakenttäämme ja energiakeskusten työskentely heikkenee. Usein toistuvat traumat kulkevat kaikkien auratasojen lävitse ja saattavat johtaa fyysiseen sairauteen.

Oma vastuu paranemisesta

Energiahoitajalla on vaitiolovelvollisuus: Hän myös kunnioittaa asiakasta sekä sitä, kuinka pitkälle asiakas on valmis työskentelemään ongelmiensa kanssa. Energiahoito on aina yhteistyötä. Se vaatii asiakkaalta vastuunottoa ja sisäistä työtä. Takeita paranemisesta ei voida antaa.

Hoito-ohjeet

Sairaus on merkki kehon epätasapainosta. Oireiden syyn selvittämistä ja hoitoa varten tulee ensisijaisesti hakeutua lääkäriin. Energiahoito tukee paranemisprosessia, ja sitä voi antaa myös lääkitystä käyttävälle tai leikkauksesta toipuvalle asiakkaalle. Lääkärin määräämää hoitoa koskevat muutokset tulee aina tehdä yhteistyössä hoitavan lääkärin kanssa.

Paranemis- ja eheytymisprosessi voi joskus aiheuttaa vahvaa kehon ja/tai mielen oireilua (esimerkiksi pahoinvointia, päänsärkyä, ahdistusta, masennusta, lihas- ja nivelkipuja). Oireilu menee yleensä ohi muutamassa päivässä, minkä jälkeen tulee tasapainoisempi olo kuin ennen hoitoa. Vaikeiden oireiden jatkuessa ota yhteys energiahoitajaasi.

Energiahoito on aktiivisimmillaan noin 4 vuorokautta. Tuolloin keho on hyvin herkkä ja vastaanottavainen ulkoisille ärsykkeille. Siksi riittävä lepo, hyvä ravinto ja rauha ovat ensisijaisen tärkeitä. Juo hoitopäivänä runsaasti vettä päivän mittaan, jotta kuona poistuu helpommin elimistöstä. Mikäli olet lääkekuurilla, seuraa tilannetta annostuksen suhteen ja tarvittaessa ota yhteys lääkäriisi.

Etusivulle