Anjan Suvituuli

Hierontapalvelut Hämeenlinnassa

Solumineraalit

Saksalainen Dr. Wilhelm Heinrich Schüssler (1821-1898) toimi lääkärinä ja homeopaattina Oldenburgissa, Pohjois-Saksassa. Työnsä ohella hän teki tutkimustyötä ja tuli siihen tulokseen, että ihmiskehon yksittäisissä kudoksissa, elimissä ja niiden jokaisessa solussa löytyy aina useampien kivennäisaineiden yhdistelmiä.

"Kehon sairaus on seurausta solun sairaudesta"

Hän tuli siihen tulokseen, että yhden tai useamman kivennäisaineen puutostila solussa johtaa kehon häiriötilaan, epätasapainoon ja niiden seurauksena sairauden syntyyn. Solu on yksi kehomme keskeisimmistä ja pienimmistä elämää ylläpitävistä yksiköistä. Sen hyvinvoinnilla on suora vaikutus ihmisen terveydentilaan. Solumineraaleissa olevat kivennäisaineet ovat kehollemme tuttuja rakennusaineita ja välttämättömiä elimistömme optimaaliselle toiminnalle.

Dr. Schüssler julkaisi vuonna 1874 pitkän tutkimustyönsä tuloksena ensimmäisen kirjasensa biokemiasta ja solumineraaliin perustuvasta hoitomenetelmästään. Siitä kehittyi kokonaisvaltainen, täydentävä hoitomuoto. Sen käyttömahdollisuudet ovat mm.:

Dr. Schüssler hoiti viimeisten 25 elinvuotensa aikana vuosittain 11.000 – 12.000 potilastaan ainoastaan kehittämänsä biokemian ja solumineraaliensa avulla.

Mitä solumineraalit ovat?

”Schüsslersalze = Lebenssalze” = elämänsuolat, koska elämää ei voi olla ilman näitä kivennäisaineita, joiden hierteestä solmumineraalitkin on valmistettu.

Ne ovat täysin puhtaita epäorgaanisia luonnontuotteita. Niiden kivennäisaineet saadaan Euroopan maaperästä. Kaikki solumineraalien kivennäisaineet: kalsium, kalium, rauta, magnesium, natrium, fluori, fosfori, kloori, rikki ja pii löytyvät ihmisen verestä. Ne ovat kehomme rakennusaineita. Solumineraalit ovat kehollemme hyväksi ja siten myös itsehoidossa turvallisia.

Dr. Schüsslerin solumineraalit on puristettu tabletin muotoon maitosokeriin, joka toimii kantavana aineena. Tabletissa on hierrettyä kivennäisainetta ja liukastusaineena perunantärkkelys. Ne imeytyvät suoraan suun ja nielun limakalvolta ihmisen verenkiertoon ja sen kautta solun sisään.

Itsehoidossa voit solumineraaleilla hoitaa oireiden mukaan. Syvemmän, laajemman ja tehokkaamman avun sekä hyödyn saat, kun solumineraalihoidon perustana ovat Antlitz-analyysissä todetut kivennäisaineiden puutostilojen tunnusmerkit kasvoissa eli Annukka Aarnion koulutuksen saaneen asiantuntijan lukema ”resepti”, jonka pohjalta päästään kokonaisvaltaiseen kehon ja sen toimintojen tukemiseen.

Dr. Hickethier ja Antlitz-analyysi

Dr. Kurt Hickethier (1891-1958) kehitti 1900-luvun alkupuolella Dr Schüsslerin kehittämään biokemiaan perustuvan Antlitz-analyysin. Kasvojen ihon tutkimuksen avulla voidaan yksilöllisesti todeta tutkittavalla henkilöllä olevat keholle ja sen toiminnoille elintärkeiden kivennäisaineiden puutostilat solutasolla. Analyysin pohjalta tehdään yksilöllinen ja kokonaisvaltainen suositus solumineraalien käytöstä.

Hinnat

Antlitz-analyysi (n. 1 h) 115 €

Mineraalipurkit 25 € / kpl

Mineraaleja on myös voiteena.

www.enerqi.fi
www.solumineraalit.fi

Etusivulle